Паркет

Най-често използваните видове паркет са паркет на дълги прътове, на парчета, мозаечен паркет и готов за поставяне паркет. Може да се постави върху решетка от напречни греди, изолационни дъски от мека дървесина или изравняваща асфалтова замазка, както и други замазки.
Подовите покрития от паркет са топли под краката, еластични, издръжливи и чувствителни на влага. Могат да се намазват с паркетни масла, восък или да се запечатват.
Естествените свойства на естествените материали се запазват доста добре, ако повърхността не се запечатва и, вместо това, се третира с изсушаващи масла, както и с допълнителен восъчен пласт. Тези подови покрития помагат да се регулират климатичните условия в стаята поради структурата на естествените материали.

Забележка: Площите на местата за свързване на готовия за полагане паркет са много чувствителни към влагата и поради това се надуват. Подовите покрития трябва да се почистват единствено с влажен (добре изстискан) парцал и никога да не се мокрят. Избягвайте образуването на локви и задържането на вода по повърхностите.

Търсачка на продукти

Най-добрият продукт за моите нужди. подамебелите

Кой продукт е най-подходящ?

Продуктите на emsal ще помогнат за почистване на цялата къща.

Кои въпроси могат допълнително да ми помогнат?