ЧЗВ - Паркет

1. Моето подово покритие със запечатан паркет няма лустро. Какво мога да направя, за да изглежда отново добре?

Ако паркетът е подложен на силно износване, тогава вече няма идеална защита срещу петна и влага. emsal Паркет има импрегниращ ефект, който защитава дървото от влагата. Този ефект се подсилва от последваща редовна употреба на продукта в разреден вид.

2. Имам подово покритие от сглобяем паркет, което е силно чувствително. Как да предотвратя надуване при сглобките?

Сглобките и ръбовете са основните слаби места в подовото покритие от сглобяем паркет? Това прави особено важно да внимавате кърпата да е само леко влажна, нищо повече. Когато нанасяте emsal Паркет върху сглобяем паркет, той има импрегниращ и следователно защитен ефект. (Бележки по интензивната обработка и редовното почистване: вижте „Съвети за грижи за дървесината”)

3. Моят паркет не е запечатан, а е покрит със слой масло и сега изглежда доста матов. Как се е получил този ефект?

Когато почиствате намаслен паркетен под, вие премахвате известно количество от маслото. Скоро този процес кара паркетът да стане матов. В зависимост от износването, бихме ви препоръчали да мажете редовно с масло вашия паркет, за да може маслото да попия правилно в дървото. Освен това, можете да защитите повърхността с emsal Паркет. При случай с по-стар паркет, подът може да бъде реновиран чрез абразивно почистване и повторно намазване с масло. При нанасяне на emsal Паркет в неразредена форма върху по-стар паркет, импрегниращият ефект върху повърхността осигурява идеална защита и предотвратява матовия ефект. За целите на редовното почистване и след като сте намазали паркета, просто добавете emsal Паркет към водата за почистване.

4. Мога ли да третирам запечатания си паркет с emsal Паркет?

emsal Паркет идеално допълва ефекта на запечатването на дървото: редовната му употреба във водата за почистване импрегнира дървената повърхност, като я прави не толкова чувствителна на петна и влага.

5. По моя запечатан паркет непрекъснато има черти и следи. Какво мога да направя?

Следите се причиняват най-често от обувки. Колкото по-блести паркета, толкова по-ясно се виждат тези следи и не могат да се предотвратят изцяло, докато подовото покритие се използва. Първото нещо, което можете да опитате, е да излъскате следите със суха кърпа. Тъмни следи от гума и токчета могат да се изтрият с гума от винил. Ако с това не се получи, използвайте малко силно разреден със слой отстраняване във вода и почистете енергично паркета с леко навлажнена кърпа. След това редовно почиствайте за защита с emsal Паркет. (Допълнителни бележки за защита на подови покрития от паркет: вижте „Съвети за грижи за дървесината”)

Търсачка на продукти

Най-добрият продукт за моите нужди. подамебелите

Кой продукт е най-подходящ?

Продуктите на emsal ще помогнат за почистване на цялата къща.

Кои въпроси могат допълнително да ми помогнат?