ЧЗВ - Ламинат

1. По подовото покритие от ламинат непрекъснато се появяват черти. Как мога да ги избегна?

Появяването на черти често се дължи на парцалите, които се използват за почистване. Микрофибърните кърпи, например, често са прекалено мокри, а това води до оставяне на следи след изсъхване на пода. Понякога помага да се използва различна кърпа за бърсане, напр. памучна. Препоръчване изтриване по посоката на поставяне на ламината. Образуването на черти може да се дължи и на предозиране. За да се избегнат наслагвания, придържайте се към препоръчителната доза за продукта.

2. Мога ли да използвам emsal Ламинат неразреден?

Не, не можете. Важно е да използвате emsal Ламинат само разреден във вода. Редовното използване на вода с добавен emsal в нея има импрегниращ ефект и така се защитават съединенията и ръбовете. Кърпата трябва да е леко влажна, не повече.

3. Искам подовото ми покритие от ламинат да блести. Какво да направя?

Избягвайте използването на какъвто и да е вид лъскаво покритие върху ламината.  Всякакво покритие, което се добавя, трябва да се премахне с дълбок процес на почистване след известен период от време. Но такова дълбоко почистване е вредно за подовото покритие от ламинат.
За редовни грижи и почистване препоръчваме да използвате emsal Ламинат.

4. Мога ли да използвам emsal Паркет върху подовото си покритие от ламинат?

Не, защото това е съединение, което съдържа восък. Восъкът не е от никаква полза за ламината, но може да доведе до образуването на мазен пласт. Най-добрият метод е да се използва emsal Ламинат разреден в почистващата вода, за предпочитане още от самото начало и да се прилага с леко навлажнена кърпа.

Търсачка на продукти

Най-добрият продукт за моите нужди. подамебелите

Кой продукт е най-подходящ?

Продуктите на emsal ще помогнат за почистване на цялата къща.

Кои въпроси могат допълнително да ми помогнат?